Search

Τα χιονισμένα Πηγάδια στέλνουν προς αναβολή τα παιχνίδια των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης!

Προς αναβολή βαδίζουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τα παιχνίδια των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, με την πρεμιέρα τους για το 2017 να παίρνει νέα παράταση.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα που αναβλήθηκαν λόγω της έντονης κακοκαιρίας που υπήρχε, αυτή την φορά τα παιχνίδια και των τριών τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα Υποδομής της Super League οδεύουν προς αναβολή μια και τα γήπεδα της ΠΑΕ στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων είναι καλυμμένα απο χιόνι.

Μπορεί ο καιρός τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή να είναι σχετικά καλός χωρίς νέα χιονόπτωση, ωστόσο η ισχυρή χιονόπτωση κυρίως την Τετάρτη ήταν ικανός να “ασπρίσει” όλα τα Πηγάδια, όπως και όλο το Νομό, και έτσι τα γήπεδα της ΠΑΕ να καλυφθούν εξ΄ολοκλήρου απο χιόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ενημέρωσαν τόσο την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα που έχουν να αντιμετωπίσουν στα Κ20 όσο και αυτή του Ηρακλή που έχουν να αντιμετωπίσουν σε Κ17 και Κ15, με τις τρεις ομάδες να συμφωνούν απο κοινού να μην ρισκάρουν, μη γνωρίζοντας πότε θα λιώσει το χιόνι στα γήπεδα ώστε να είναι ικανά να φιλοξενήσουν τα ματς, και να στείλουν αίτημα στην διοργανώτρια αρχή για αναβολή και των τριών αγώνων.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η τυπική επικύρωση απο πλευράς Super League, που απο την στιγμή που έχει γίνει κοινό αίτημα και απο όλες τις πλευρές, αναμένεται να επισημοποιήσει την αναβολή των αγώνων που οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Share it