Search

Μπαμ με Βουγιάνοβιτς για τους Κύκλωπες

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ενισχύοντας την ομάδα τους με την απόκτηση του έμπειρου Σέρβου, Βλάνταν Βουγιάνοβιτς.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο και ικανότατο πλέι μέικερ, της σέρβικης σχολής, που έχει στις πλάτες του πολλά χρόνια στα ελληνικά παρκέ, τόσο στην Α2 κατηγορία, όσο και στην Α1. Τα πολλά χρόνια, στα οποία έχει αγωνιστεί και έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής στα ελληνικά γήπεδα, με τις φανέλες του Κύδων Χανίων αρχικά (2003-05), των Βριλλησίων (2005-7) και (2009-10), του Ποσειδώνα Λουτρακίου (2007-09) και (2010-11) και τέλος του Πρωτέα Άρτας για μία διετία (2014-16), αποτελούν απόδειξη πως οι Κύκλωπες προσέθεσαν ένα σημαντικό χαρτί για την κατηγορία στην τράπουλα τους, χαρτί που ίσως αποδειχθεί άσσος στο μανίκι στην προσπάθεια που πραγματοποιούν για παραμονή στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Μόνο αρνητικό στην περίπτωση του Σέρβου, πως ήταν ανενεργός για ένα εξάμηνο καθώς δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα. Στους Κύκλωπες πάντως, θεωρούν πως αυτό το γεγονός δεν θα αποτελέσει  τροχοπέδη στο να δείξει ο Βουγιάνοβιτς την κλάση του.

Πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, θα κάνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην επανέναρξη της Α2, στο παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα, στο “Μ. Παρασκευόπουλος”.

Δείτε εν δράσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κυκλώπων ..

Share it