Search

Πέταξε για Νησιά Φερόε η Εθνική Ελλάδας του Εβρίτη Βαγγέλη Αραμπατζή

Για τους Νήσους Φερόε όπου και θα λάβει μέρος στην 1η προκριματική φάση του Euro 2020 αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 12/1 στις 6:30 τα ξημερώματα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Θρακιώτης Βαγγέλης Αραμπατζής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος στον 1ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του EURO 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Ιανουαρίου 2017 στην πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε.

Την Παρασκευή θα παίξουν Κύπρος- Νησιά Φερόε, ενώ η «Γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Κύπρο και τα Νησιά Φερόε το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στην 2η προκριματική φάση του EURO 2020.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Βασίλης Κρανιώτης, ενώ σε αυτή μετέχουν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Γραμματικός με τον συνεργάτη του Γιώργο Βασιλειάδη, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο δημοσιογράφος/ υπεύθυνος Τύπου της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, καθώς και οι παρακάτω 17 αθλητές:

Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Λοίζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Νικολαΐδης (ΑΕΚ), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Διαιτητές και των τριών αγώνων θα είναι οι Λετονοί Γιάσκινς/Ζάμπκο και Παρατηρητής ο Φιλανδός Σιόλουντ.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
22:00 Κύπρος – Νησιά Φερόε

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
20:00 Ελλάδα – Κύπρος

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
18:00 Νησιά Φερόε – Ελλάδα

Share it