Search

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση με τεσσάρα της Εθνικής Νέων του Δημήτρη Παπάζογλου στα προημιτελικά του “Granatkin”

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση η Εθνική ομάδα Νέων κέρδισε με 4-0 την Βουλγαρία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του διεθνούς τουρνουά “Granatkin” που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη, με την Εθνική μας να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Τα τέρματα για την Εθνική μας πέτυχαν οι Τσίνγκος(3′), Χατζηδήμπας(16′), Τζοβάρας(38′) και Κωστανάσιος(55′), ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τσιφτσής απέκρουσε και πέναλτι κρατώντας το μηδέν για την Εθνική μας.

Με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να είναι απολαυστικοί στο πρώτο μέρος οπού και καθάρισαν το ματς που έμοιαζε με “τελικό” για τον όμιλο καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Εθνική μας θα τερμάτιζε τρίτη. Ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο Εβρίτης αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Παπάζογλου.

ΕΛΛΑΔα(Γ. Γκούμας): Τσιφτσής(88′ Βουτσελάς), Μπούσης, Μανωλάκης(71′ Παπάζογλου), Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης(62′ Δημητρίου), Πετράκης, Χατζηδήμπας(62′ Νουκάρης), Τσίνγκος(71′ Δημητρούλας), Καμπέτσης(62′ Χατζηστράβος), Κωστανάσιος(77′ Αναστόπουλος), Τζοβάρας

Share it