Search

Εμφατική νίκη των Παίδων του ΓΑΣ στο τοπικό ντέρμπι με Αίαντα πριν τον “τελικό” με Αρίων!

Σε παράσταση για έναν διαμόρφωσαν απο την αρχή του αγώνα το τοπικό ντέρμπι με τον Αίαντα οι Παίδες του ΓΑΣ Κομοτηνή που κέρδισε με 54-34 και έμειναν ζωντανοί στην μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ενόψει του “τελικού” του ομίλου με τον Αρίων στην Ξάνθη.

Οι παίκτες του κ. Ζάντζα ήταν απολαυστικοί στην έναρξη του αγώνα και έδειξαν απο νωρίς τις διαθέσεις τους καταφέρνοντας μάλιστα να τελειώσουν την πρώτη περίοδο χωρίς να δεχτούν πόντο! Επιβλητικοί και στην δεύτερη περίοδο οπού οι παίκτες του ΓΑΣ έχτισαν διαφορά κοντά στους 20 πόντους την οποία και διατήρησαν με άνεση μέχρι το φινάλε.

Για την ομάδα του ΓΑΣ ξεχώρισαν οι Τσορμπατζόγλου, Λαρίσης και Ναλμπάντης χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Ενώ απο τους τυπικά φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Δήμου.

Δεκάλεπτα: 14-0, 30-13(ημίχρονο), 44-21, 54-34(τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ(Φ. Ζάντζας): Κοπτόπουλος 2, Παυλίδης 3, Στουπάς, Μποζατζίδης 6, Τσορπατζόγλου 13, Φρατζόπουλος 4, Φαλαλάκης 4, Ναλμπάντης 10, Λαρίσης 11, Ιορδανίδης 2, Κατσαούνης.

ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Πίτατζης): Δήμου 17, Ιγνατίδης 5, Χασάν, Γκουλιώτης 6, Τσακμακίδης 2, Παντακέλογλου, Αιανάκης, Ντίκας, Χατζηανείτης 4, Μαχαιρίδης, Καρανάσιος 2.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it