Search

Στους ρυθμούς του ΠΑΣ Γιάννενα μετά την…”αγγαρεία” με ΟΦΗ κινείται η Ξάνθη!

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον ΟΦΗ να πετάξει για Ξάνθη, όπου κανονικά θα αντιμετώπιζε την τοπική ομάδα για την φάση των «16» του Κυπέλλου. Παρόλα αυτά, με τον αγώνα να μην έχει αναβληθεί, η γηπεδούχος ομάδα έπρεπε να δώσει το παρών στο γήπεδο, μαζί με τους διαιτητές και τότε να γίνει η «αναβολή».

Όπως και συνέβη, οι διαιτητές και η ομάδα της Ξάνθης προσήλθαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και μετά το πέρας του εύλογου χρονικού διαστήματος, ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης “έκλεισε” το Φύλλο Αγώνα.

Οι παίκτες της  Ξάνθης, παρά την… αγγαρεία και το τσουχτερό κρύο, δεν έχασαν το κέφι τους. Αντίθετα, έπαιξαν στον χιονισμένο αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού γηπέδου και έβγαλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία, η οποία ανέβηκε και στα social media.

Απο εκεί και πέρα η ξανθιώτικη ομάδα πλέον στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να δουλεύουν το πρωινό της Τετάρτης για το Κυριακάτικο παιχνίδι (17:15) καταστρώνοντας τα πλάνα τους με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες. Ασκήσεις προθέρμανσης στο ξεκίνημα, passing game και παιχνίδια υποομάδων σε συνθήκες αγώνα σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Χρήστος Λισγάρας που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται γι’ αυτή την αναμέτρηση καθώς και ο Κασά Καμαρά που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του σ’ αυτή την αναμέτρηση. Αντίθετα οι Τζόρτζιε Λάζιτς και Πάμπλο Ντε Λούκας ανεβάζουν τους ατομικούς ρυθμούς προπόνησης τους.

Share it