Search

Επιστροφή Μπέρτου στην ενδεκάδα και νίκη του Αστέρα στα Τρίκαλα! Βασικός έπαιξε ο Ρομπέρ στους Θεσσαλούς

Ο Αστέρας πέρασε από τα Τρίκαλα επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας, χάρη στα γκολ των Καλτσά και Κώτσιρα, και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τους Αρκάδες βασικός αγωνίστηκε ο Ξανθιώτης αμυντικός Μανώλης Μπέρτος που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με την ΑΕΚ και επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, ενώ βασικός αγωνίστηκε και ο πρώην κίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης.

Για τους Θεσσαλούς βασικός ξεκίνησε ο Μπερτράν Ρομπέρ που λίγες μέρες νωρίτερα πήγε στα Τρίκαλα ως ελεύθερος απο τον Πανθρακικό, όπως και ο Κομοτηναίος Χουσείν Μουμίν αλλά και ο Ντενίζ Μπαϊκαρα. Βασικός σε όλο το ματς έπαιξε και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Παντελής Ριζογιάννης.

Στα του αγώνα παρά το δριμύ ψύχος στα Τρίκαλα, χιόνι δεν υπήρχε κι έτσι διεξήχθη κανονικά η αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αστέρα, πρώτο ματς για τη “φάση των 16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “κιτρινομπλέ” δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν των Θεσσαλών και νίκησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Καλτσά και Κώτσιρα. Το σκορ αυτό θα ήταν διευρυμένο, ωστόσο ο γκολκίπερ των Τρικάλων, Γιάννης Σιδεράκης, ήταν εξαιρετικός και προέβη σε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67′ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79′ Κουσκουνάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58′ Μπαστιάνος), Ντουντού (71′ Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

Share it