Search

Πυρετός διεργασιών στον Ορέστη Ορεστιάδας για τον εορτασμό των 90 χρόνων ζωής του συλλόγου

Με πρωτοβουλία της διοίκησης, των υπευθύνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του και της Διοίκησης του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «ΟΡΕΣΤΗ», σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Ορεστιάδας , ορίσθηκε 7μελής επιτροπή προκειμένου να καταρτίσει τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και να εργασθεί για την επιτυχή πραγματοποίησή τους.

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2017 για τα 90 χρόνια ζωής του ιστορικού Συλλόγου μας Μ.Γ.Σ. «ΟΡΕΣΤΗΣ» ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ( ως γνωστόν ιδρύθηκε το 1927), με πρωτοβουλία της σημερινής Διοίκησής του, των υπευθύνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του και της Διοίκησης του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «ΟΡΕΣΤΗ», σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Ορεστιάδας , ορίσθηκε 7μελής επιτροπή προκειμένου να καταρτίσει τον προγραμματισμό των παραπάνω εκδηλώσεων και να εργασθεί για την επιτυχή πραγματοποίησή τους.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους κ.κ. : Δημητριάδη Αλέξανδρο (Πρόεδρο Μ.Γ.Σ «ΟΡΕΣΤΗΣ»), Βαϊλεζούδη Αντώνιο (Υπεύθυνο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “ΟΡΕΣΤΗΣ»), Χρηστούδη Χρήστο (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας), Αθανασιάδη Ιωάννη (Πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «ΟΡΕΣΤΗ», Κεμαλή Δημήτριο (εκπρόσωπο των Φιλάθλων του «ΟΡΕΣΤΗ»), Κούκλατζη Νικόλαο (ερευνητή της ιστορίας του Συλλόγου)και Μαυρίδη Βασίλειο (πρώην Πρόεδρο της Ομάδας και σημερινό Δήμαρχο του Δήμου Ν. Ορεστιάδας).

Παρακαλούμε τους φίλους της Ομάδας μας, τους Φιλάθλους της περιοχής μας και όλα τα αθλητικά Σωματεία του Δήμου μας και όχι μόνο, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της επιτροπής αυτής συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και βοηθώντας αυτήν όπου χρειασθεί. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από την ανάδειξη ιστορικών Σωματείων, ιστορικών γεγονότων και ιστορικών Προσώπων ώστε αυτά να μείνουν ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές προκειμένου να αποτελέσουν ένα μέρος της ταυτότητάς τους που θα τους χρησιμεύσει στο στήσιμο του μέλλοντός τους».

Share it