Search

Παραμένει στην Γ’ Εθνική ο Δημήτρης Σουάνης που επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου!

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την διοικούσα επιτροπή των Βολιωτών να ολοκληρώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Σουάνη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθεια που καταβάλουν για την άνοδο στη Football League.

Ο πρώην επιθετικός των Πανθρακικού και Ξάνθης θυμίζουμε οτο το περασμένο εξάμηνο αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Δράμας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.  Να σημειώσουμε πως έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου(2003-2005). Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Καλή χρονιά με Δημήτρη Σουάνη στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεχίζονται και με την έλευση του νέου έτους. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου εντάσσεται από σήμερα και επίσημα ο πολύπειρος επιθετικός Δημήτρης Σουάνης.

Ο 31χρονος επιθετικός-έχει γεννηθεί στις 17 Νοεμβρίου 1985-, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια άνεση και ως πλάγιος επιθετικός, συμφώνησε σε όλα με τη Διοικούσα Επιτροπή και είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα μας, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Ο Δημήτρης Σουάνης έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων και συγκεκριμένα των Πανιωνίου και Πανθρακικού, όπου στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική και έπαιξε στη συνέχεια δύο χρόνια στην Β’ Εθνική. Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η Skoda Ξάνθης, με την οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στη Super League, ενώ έπειτα μετέβη στον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκύπριου Κυπέλλου.

Ακολούθησε η Κέρκυρα, με την οποία την περίοδο 2013-14 πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Την επόμενη χρονιά έπαιξε έξι μήνες στην ΑΕΛ και έξι μήνες στον Απόλλωνα Σμύρνης. Την περίοδο 2015-16 φόρεσε ξανά τη φανέλα της Κέρκυρας στη Super League παίζοντας σε 26 παιχνίδια και σημειώνοντας τρία τέρματα. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στη Δόξα Δράμας, με την οποία έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Δημήτρη Σουάνη στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Share it