Search

Οι δηλώσεις Χατζητερζόγλου και Ορφανίδη για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό

Στο γεγονός ότι η Ξάνθη δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο Οκάν Χατζητερζόγλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

«Ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά, δεν μας άφησε να παίξουμε, ενώ εμείς τους δώσαμε περισσότερο χώρο από ότι θα έπρεπε. Έτσι, δεν καταφέραμε να αναπτυχθούμε από πίσω», ήταν το πρώτο σχόλιο του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Χάσαμε δύο – τρεις μεγάλες ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που εκμεταλλεύτηκε τις δύο προσπάθειες για γκολ που είχε. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις για να πάρεις αποτέλεσμα».

Για το πόσο άλλαξε το ματς μετά τις αποβολές: «Πιέσαμε ψηλά, είχαμε κατοχή της μπάλας, πάλεψαν όλα τα παιδιά πάρα πολύ και κουραστήκαμε προς το τέλος. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες και τα λάθη μας και κατάφερε να φτάσει στα γκολ».

Για τη σημασία αυτής της ήττας: «Δεν σημαίνει τίποτα. Συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να παλέψουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Ορφανίδης, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά σε τέτοια ματς αν τις κάνεις γκολ είναι δύσκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα».

Για τη σημασία της ήττας: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι από σήμερα κιόλας να το αφήσουμε πίσω γιατί μέσα στην εβδομάδα έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τη φάση με τις αποβολές: «Είναι μία φάση που επηρεάζει το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί».

Share it