Search

Άτυπο ντεμπούτο με δύο γκολ για τον Καμζέλα στη φιλική νίκη των Προσκυνητών επί της Κ19 του Πανθρακικού!

Επ’ ευκαιρία της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων την Κυριακή η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών αντιμετώπισε την ομάδα Κ19 του Πανθρακικού σε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν την Κυριακή στην Κομοτηνή με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το παιχνίδι ήταν καλό με σχετικά καλό ρυθμό και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Αυτό πάντως που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της Δόξας Προσκυνητών είναι η παρουσία του νέου αποκτήματος της ομάδας Νίκο Καμζέλα ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι ως παίκτης της Δόξας, έστω και ανεπίσημο, πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 2-0.

Θυμίζουμε πως ο Καμζέλας είναι η δεύτερη μεταγραφή για την Δόξα που απέκτησε επίσης και τον Καραγιαννίδη  απο τη Νέα Αμισσό Δράμας. Ο 21χρονος Αγρινιώτης Νίκος Καμζέλας είναι φοιτητής του ΔΠΘ στο τμήμα του  ΤΕΦΑΑ, στο τρίτο έτος, και απο τον Φεβρουάριο αγωνιζόταν με πολύ καλή παρουσία με την φανέλα του Ορφέα Στρύμης, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του απο τα τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού

Παρά την ήττα σε καλή κατάσταση έδειξε η ομάδα Κ19 του Πανθρακικού που έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη, ναι το είδαμε και αυτό στην Ελλάδα, του πρωταθλήματος Κ19 της Football League με τον Ζόραν Στοίνοβιτς να δοκιμάζει διάφορα σχήματα.

Share it