Search

Photos+Video: Επίσκεψη στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι κορυφής με Ξάνθη απο την Σχολή Κομοτηνής του Ολυμπιακού!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού το πρωινό της Κυριακής καθώς δέχτηκαν επίσκεψη στο ξενοδοχείο οπού διαμένει η αποστολή απο την Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κομοτηνής.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη στα Πηγάδια οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να “ξεφύγουν” απο την πίεση του αγώνα, και να χαλαρώσουν με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κομοτηνής.

Οι πιτσιρικάδες δεν έκρυβαν την χαρά τους για την εμπειρία που ζούσαν, και είδαν απο κοντά παίκτες της ομάδας για την οποία αγωνίζονται και κάποιοι εξ’ αυτών υποστηρίζουν κιόλας. Από τη μεριά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να μην… ανταποδώσουν. Έδωσαν αυτόγραφα στα παιδιά, συζήτησαν μαζί τους, υπέγραψαν μπάλες και φανέλες και σε γενικές γραμμές έκαναν ακόμα πιο ωραία τη μέρα τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί από εκεί και πέρα και δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα μπορέσετε να δείτε τον Φώτη Κωνσταντινίδη, υπεύθυνο της Σχολής  να κάνει δηλώσεις, όπως επίσης και μερικά παιδιά της Ακαδημίας που μίλησαν στην κάμερα των “ερυθρώλευκων”.

Share it