Search

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τον Λισγάρα! Απειλείται ακόμη και με 8 αγωνιστικές!

Κίνδυνος «βαριάς» τιμωρίας υπάρχει για τον αμυντικό της Ξάνθης Χρήστο Λισγάρα, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πολύ σκληρό και επικίνδυνο τάκλιν που έκανε στον Σεμπά,  ενώ ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» που αποβλήθηκε στην συνέχεια για χτύπημα στον Σολτάνι θα τιμωρηθεί με δύο ή τρεις αγωνιστικές.

Και οι δύο αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο και από τα γραφόμενα του διεθνή ρέφερι από την Καβάλα στο φύλλο αγώνα θα εξαρτηθεί το μέγεθος της τιμωρίας τους από τον αθλητικό δικαστή χωρίς να κληθούν σε απολογία.

Ο Λισγάρας κινδυνεύει με μία αγωνιστική για επικίνδυνο παίξιμο ή με απουσία από οκτώ αγώνες, διότι στο άρθρο 10, παράγραφος 1, στ. του πειθαρχικού κώδικα προβλέπεται καμπάνα οχτώ αγωνιστικών «αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή, προπονητή, φυσικοθεραπευτή, διερμηνέα ή γιατρό ομάδας η οποία είχε συνέπεια τον τραυματισμό τους».

Όσον αφορά τον Σεμπά, θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές (για υβριστική συμπεριφορά –  έργω ή λόγω – ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη) ή με τρεις για βιαιοπραγία.

 

Share it