Search

Έσπασε το αήττητο της Ξάνθης ο Ολυμπιακός, νίκη με 2-0 για τους «ερυθρόλευκους»

Έλαβε τέλος το αήττητο σερί της Ξάνθης (δεν είχε χάσει για 11 σερί ματς) καθώς ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Πηγάδια επικρατώντας 2-0 χάρη στα γκολ των Ιντέγε στο 38′ και Μιλιβόγεβιτς στο 88′.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες τελικές, με τους Θρακιώτες να είναι καλοί αμυντικά, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν τον αντίπαλο τους πλην ελάχιστων εξαιρέσεων με πρωταγωνιστές τους Γιουνές και Σολτάνι.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο Ιντέγε με σουτ μέσα από την περιοχή στο 38′ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μιλιβόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ένα μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή, 2 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινες κάρτες των Λισγάρα και Σεμπά. Ο αμυντικός της Ξάνθης αποβλήθηκε για πολύ σκληρό φάουλ στον Σεμπά και αυτός για χτύπημα στον Σολτάνι στην ίδια φάση (60′) και ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριάδης (71′ Νιέτο), Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητέρζογλου, Βασιλακάκης, Γουάλας, Λισγάρας, Καμαρά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Μάριν (66′ Μανθάτης), Ιντέγε

 

Share it