Search

Και τυπικά ελεύθερος απο την Βέροια ο Παπαστεριανός που έρχεται Ξάνθη! Απομακρύνεται ο Σανμαρτεάν

Λύθηκε το διαδικαστικό θέμα που χώριζε τον Μανώλη Παπαστεριανό απο την επιστροφή του στην Ξάνθη, καθώς ο Σερραίος ποδοσφαιριστής έμεινε και τυπικά ελεύθερος απο την Βέροια(ανακοινώθηκε η επικύρωση της λύσης συμβολαίου απο την ΕΠΟ) και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στην Θράκη απο την Ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ηρακλή, στον οποίο έπαιξε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2005-2006 μέχρι το 2011. Ακολούθησε ο Άρης για δύο χρόνια (2011-2013), η ρουμανική Κονκόρντια Τσιάιν (2013-2014), αλλά και η διετία στην ομάδα της Θράκης! Εφέτος στη Βέροια ο Παπαστεριανός έπαιξε σε 6 αγώνες, ενώ κατά το πέρασμά του από την Ξάνθη κατέγραψε 57 συμμετοχές και ήταν βασικός στην πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τη σεζόν 2014-2015.

Εν αντιθέσει με τον Παπαστεριανό αρνητική φαίνεται πως θα είναι η κατάληξη της έκπληξης με τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, καθώς με νέο δημοσίευμα στη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες της Στεάουα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, στη Στεάουα Βουκουρεστίου  Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε κατά το παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εξετάζοντας και το ενδεχόμενο μετακόμισης για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει πως θα τον ήθελε στην Ξάνθη όμως κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Share it