Search

Οι δηλώσεις των Λουτσέσκου και Παντελίδη μετά το νέο μεγάλο διπλό της Ξάνθης επί του Ηρακλή

Τον ξεκάθαρο στόχο της Ξάνθης όπως τον θέτει ο ίδιος αποκάλυψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό να έρχεται πλέον στο προσκήνιο για την ομάδα της Θράκης που έφτασε το 11 ματς σερί αήττητοι . «Θα ενισχυθούμε» δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης που δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλή

Αναλυτικά:

Ραζβάν Λουτσέσκου(Ξάνθη): «Σημαντική νίκη και δύσκολη νίκη για εμάς. Κερδίσαμε μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία και έχει πιθανότητες να σωθεί. Τα έδωσε όλα. Έχει καλή οργάνωση ο Ηρακλής. Πατούσαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και αντιδράσαμε καλύτερα από τον Ηρακλή.

Πιστεύω ο καθένας που ανήκει στην ομάδα ευχόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό μας οδήγησε στο να μην έχουμε καθαρό μυαλό κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε έξυπνα και προσεκτικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό και σκοράραμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ με τον Ηρακλή να μας πιέζει από παντού. Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέψαμε στις νίκες μετά τη διακοπή», είπε αρχικά.

Για τον στόχο της Ξάνθης: «Παλεύουμε και προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα διαφορετικό στόχο. Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Αύριο θα ξυπνήσουμε και θα σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι».

Για το αήττητο σερί της Ξάνθης: «Αυτή είναι η στατιστική για τον κόσμο και για την πόλη. Δε με ενδιαφέρει τόσο εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι πάντα ο επόμενος αγώνας. Μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μέχρι εκεί».

Σάββας Παντελίδης(Ηρακλής):«Υπάρχουν δύο πράγματα στο ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσεις. Το ένα είναι η τύχη. Εμείς δεν την είχαμε μαζί μας σήμερα. Το δεύτερο ας μη το συζητήσουμε καθόλου.

Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έρθει τουλάχιστον ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρο για να μπουν γκολ γίνονται λάθη. Τα κάναμε εμείς και από κει και πέρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε. Αυτή τη στιγμή και μετά το σημερινό αποτέλεσμα, είναι φανερό πως «φωνάζουμε» για ενίσχυση. Πρέπει να έρθουν άμεσα παίκτες στην ομάδα. Εχουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Αφήνουμε στην άκρη το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το επόμενο», είπε αρχικά.

Για την διαιτησία του Κύζα: «Είναι θέμα άλλων και δε θέλω να πω κάτι και να το παρακάνω. Διαμαρτυρήθηκα και το προηγούμενο διάστημα. Δεν πρέπει να ασχολούμαι εγώ με αυτό το θέμα γιατί θα χάσω το δάσος που είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα μου. Είμαι έξι παιχνίδια στην ομάδα και κάποιοι που κόπτονται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κοιτάξουν και τις άλλες ομάδες και όχι μόνο αυτές που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για το αν περιμένει ενίσχυση: «Ναι, στις επόμενες ημέρες».

Για το αν περίμενε τόσες αποχωρήσεις: «Όχι. Δεν περίμενα να υπάρχουν αλλά συνέβη».

Για το αν έχει άποψη για τα λάθη του Κύζα: «Εχω άποψη, αλλά αυτός που βλέπει το παιχνίδι από την τηλεόραση έχει καλύτερη. Ειδικά η φάση του Περόνε που δεν δίνεται είναι κάτι το εξωπραγματικό. Εξοργιστικό θα έλεγα».

Για το γεγονός πως με τα όσα έχει κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ, είναι σαν να παίζει ο Ηρακλής κεκλεισμένων των θυρών: «Αν αυτό το γήπεδο ήταν όπως έπρεπε κανείς δε θα μπορούσε να μας αδικήσει. Ειδικά τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα και τη Ξάνθη. Το λέω εδώ για να το ακούσουν όλοι».

Για το αν νιώθει μόνος: «Δε νιώθω μόνος. Αδυναμία νιώθω με πράγματα που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Αυτό με τη διαιτησία δεν μπορώ για παράδειγμα να το αντιμετωπίσω. Θα ξεφύγω από τα όριά μου αν το κάνω».

Share it