Search

Ενίσχυση απο την Δράμα για την Δόξα Προσκυνητών που αποχαιρέτησε Μουζασβίλι

Μπορεί άπαντες στην Δόξα Προσκυνητών να κινούνται στους ρυθμούς του πρώτου αγώνα για το 2017 με τον Ορφέα Ξάνθης στην Κομοτηνή την Κυριακή, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Στόχος η ομάδα της Δόξας να ενισχυθεί ακόμη πιο δυναμικά έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα της Δόξας να συνεχίσει να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική αλλά και να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη καλύτερο πλασάρισμα. Ήδη για αυτό τον σκοπό έχει ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή της ομάδας των Προσκυνητών που είναι ο νεαρός Δραμινός αμυντικός Δήμος Καραγιαννίδης  που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή απο την ομάδα της Νέα Αμισσού Δράμας.

Ο Καραγιαννίδης είναι στόπερ και μέχρι πρότινος, παρότι φοιτητής στην Κομοτηνή, αγωνιζόταν στην ομάδα της Νέα Αμισσού στην Δράμα απ’ όπου και  κατάγεται. Στην ομάδα της Δόξας πιστεύουν αρκετά πως ο Καραγιαννίδης μπορεί να είναι κάτι παραπάνω απο χρήσιμη λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας.

Αυτή είναι μόνο η αρχή καθώς τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς στην Δόξα έχουν “ανοικτές κεραίες” σε καλές περιπτώσεις απο το τοπικό της ΕΠΣ Θράκης με παίκτες που είναι ικανοί να σταθούν στο ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πέρα όμως απο τις μεταγραφές στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών θα υπάρχουν και αποδεσμεύσεις με την αρχή να κάνει ο Νουζγκάρ Μουζασβίλι που αποχώρησε απο τον σύλλογο και πιθανότατα θα επιστρέψει στον Φωκικό απ’ όπου και αποκτήθηκε, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Share it