Search

Την 12χρονη Αζρά τίμησε λίγο πριν φύγει το 2016 ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ροδόπης!

Ο περιφερειακός σύμβουλος Νομού Ροδόπης, Μουμίν Οντέρ, αποφάσισε να κάνει την τελευταία επίσκεψη για το 2016 στη μικρή Αζρά. Ο ίδιος επεσήμανε τα εξής: «Τελευταία επίσκεψη του 2016. Στην Αζρά, η οποία σε ηλικία μόλις 12 ετών, έγινε η πρώτη από τη μειονότητα που πήρε συμμετοχή με την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Ροδόπη 87…»

Η Αζρά Χασάν, εκτός από μία από τις νεαρότερες αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί ποτέ πανελληνίως σε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -αφού “έκλεισε” τα δώδεκα χρόνια της μόλις τον Οκτώβριο, αποτέλεσε και την πρώτη κοπέλα της μειονότητας που αγωνίστηκε με τη Ροδόπη ’87, αποδεικνύοντας ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι για όλους. Αγωνίζεται στην επίθεση, προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια της Ροδόπης, καθώς ο μπαμπάς της και ο παππούς της έχουν ασχοληθεί με το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Θράκης, κι ελπίζουμε να τη δούμε με τα “χρώματα” της Ροδόπης και τα επόμενα χρόνια.

Για την ιστορία η μικρή Αζρά αγωνίστηκε ως αλλαγή για δέκα περίπου λεπτά, και η Ροδόπη ’87 επικράτησε άνετα, εκτός έδρας, κόντρα στις Πιέριδες Μούσες με 0-3. Το ευρύ σκορ έδωσε τη δυνατότητα στην προπονήτρια της ομάδας Βίκυ Περιβολοπούλου να ρίξει τη νεαρή αθλήτρια στη “μάχη”.

Share it