Search

Αλλαγές και κινητικότητα στην Ορεστιάδα, ο Σταματόπουλος αναλαμβάνει προπονητής

Η κινητικότητα στον ΑΟ Ορεστιάδας είναι μεγάλη καθώς στόχος όλων είναι να παρουσιαστεί η ομάδα του Έβρου διαφορετική προς το καλύτερο με την επανέναρξη της Volley League.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται η μετακίνηση του Μπάμπη Σταματόπουλου στη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας (μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός διευθυντής και προπονητής του παδικού), αλλά και η παρουσία του παλιού παίκτη των «πράσινων» Δημήτρη Βλασακίδη στη νέα διοίκηση.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες αφού θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου, αλλά όπως όλα δείχνουν στο νέο Δ.Σ. θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Αρχοντής Αρχοντίδης, Αθανάσιος Σκαρλατίδης και Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου. Ακόμη πολύ πιθανό είναι οι Πέτρος Πέτρογλου και Μιχάλης Κόβατς να επιστρέψουν στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ομίλου. Σε όλα αυτά φυσικά την βοήθεια του παρέχει και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Με το ξεκίνημα του β’ γύρου η Ορεστιάδα θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή, αν και το παιχνίδι είναι υποψήφιο για αναβολή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Β. Έβρο και οι οποίες θα επιδεινωθούν σύμφωνα με τις μετεορολογικές προβλέψεις το ερχόμενο Σαβ/κύριακο.

Share it