Search

Καταπληκτική παρουσία με 54 πόντους για τον Περρή, στην καλύτερη πεντάδα ο Τσάμης στο 33ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ»

Με την διεξαγωγή των δυο τελευταίων αγωνιστικών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 33ο τουρνουά παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Καρπενήσι.

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν μέρος και μάλιστα είχε εκπληκτική παρουσία με 54 πόντους απολογισμό και στα 5 παιχνίδια των Επίλεκτων της ΕΚΑΣΘ μετείχε και ο Κομοτηναίος Ανδρέας Περρής(με την μπάλα στα χέρια στην φωτογραφία) που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή απο τον Αίαντα Κομοτηνής στην Θεσσαλονίκη και την Δόξα Ελπίδας Ευόσμου.

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Καβαλιώτης Παναγιώτης Τσάμης συμπεριλήφθει στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Πολυτιμότερος αθλητής στο 33ο τουρνουά Χριστουγέννων Αγοριών «Πέτρος Καπαγέρωφ» που ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι αναδείχθηκε ο Ανδρέας Καλόγηρος  της ΕΚΑΣΘ. Ενώ στην καλύτερη πεντάδα επελέγησαν οι  Ιωσήφ Κολοβέρος (ΕΣΚΑΝΑ) , Βασίλης Καραμανλής (ΕΣΚΑ) , Ελευθέριος Μαντσούκας (επίλεκτοι Νότου), Παναγιώτης Τσάμης (επίλεκτοι Βορρά)  και Γεώργιος Φίλιος (ΕΚΑΣΘ).

Share it