Search

Ανοίγει τον δρόμο για μεταγραφή του Σανμαρτεάν στην Ξάνθη ο πρώην της… Οβίντιου Ερέα!

Αποκάλυψη αναφορικά με τις σκέψεις του Λουτσιάν Σανμαρτεάν σχετικά με το μέλλον του έκανε ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Οβίντιου Ερέα που τόνισε σε Ρουμάνικα μέσα πως ο “Λούτσι” ψάχνεται για επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ δεν έκρυψε πως του είπε πως θα ταίριαζε μια χαρά στην Ξάνθη

Ο πρώην επιτελικός μέσος του Παναθηναϊκού Λουτσιάν Σανμαρτεάν, απασχολεί το τελευταίο διάστημα την Ξάνθη, ενώ και ο προπονητής των Ξανθιωτών έχει διευκρινίσει πως ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου τον Ρουμάνο μέσο.

Το ενδιαφέρον δεν φαίνεται να είναι μονόπλευρο, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και νυν συμπαίκτης του Σανμαρτεάν στην Παντούρι, Οβίντιου Ερέα, γνωστοποίησε πως ο Ρουμάνος ψάχνει τρόπους να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οβίντιου Ερέα στην ιστοσελίδα «digisport.rο»: «Του μίλησα για την Ξάνθη, αλλά ο Λούτσι ξέρει τι πρέπει να κάνει αφού είναι ένας σωστός επαγγελματίας. Γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του και είμαι βέβαιος πως θα ταίριαζε εκεί μια χαρά»

Share it