Search

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ για καλό σκοπό από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης!

Το 2ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ για αγόρια που είναι γεννημένα το 2002 και το 2003 διοργανώνει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 08:30 – 14:00, στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» η Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης.

Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά ο κόσμος θα μπορεί να ενισχύει το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης προσκομίζοντας στο γήπεδο είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα ενώ μπορεί να δώσει και χρηματική βοήθεια.

Εκτός από την Ολυμπιάδα στο τουρνουά θα συμμετάσχουν επίσης τα τμήματα υποδομής του Εθνικού Αλεξ/πολης, του Αίαντα Κομοτηνής και της Θύελλας Φερών.

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου της Ολυμπιάδας που ακολουθεί:

«Στις 30 Δεκεμβρίου 2016 από τις 08:30 μέχρι τις 14:00 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης Μιχάλης Παρασκευόπουλος τουρνουά μπάσκετ για αγόρια γεννημένα το 2002 και 2003 με διοργανώτρια την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και την συμμετοχή των τμημάτων υποδομής του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΩΝ και του ΑΙΑΝΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Ταυτόχρονα στην είσοδο ενισχύουμε την προσπάθεια του ΧΩΡΙΟΥ SOS στο Αρίστεινο με συσκευασίες ειδών πρώτης ανάγκης και τρόφίμων ή με οικονομική βοήθεια».

Share it