Search

Έρχεται “καυτός” Γενάρης για την Ξάνθη με 8 ματς σε ένα μήνα! Πέντε ματς στα Πηγάδια!!!

 

Χωρίς ανάσα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο μήνα του 2017 η Ξάνθη , όπως και οι περισσότερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μια και λόγω των τριών εξ΄αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και τα διπλά παιχνίδια του Κυπέλλου θα κληθούν να δώσουν συνολικά 8 παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα! παίζοντας μπάλα Τετάρτη-Κυριακή για όλο τον Ιανουάριο.

Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης θα δώσει τα τέσσερα απο τα πέντε εντός έδρας ματς της μέσα σε απόσταση 11 ημερών!

Η αρχή για την “Βασίλισσα της Θράκης” γίνεται την Τρίτη 3 Ιανουαρίου οπού θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή για την εξ’ αναβολής πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναμέτρηση μάλιστα που θα είναι η πρώτη για το 2017 στην Super League. Εν συνεχεία ακολουθούν τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου με το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.

Τα εντός έδρας παιχνίδια της Ξάνθης συνεχίζονται την Κυριακή 15 του μήνα οπού θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εξ΄αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Super League, ενώ την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου κλείνει τα συνεχόμενα εντός με το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή στα Πηγάδια στα πλαίσια της πρεμιέρας του Β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Ο μήνας ολοκληρώνεται για την ομάδα της Ξάνθης με παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Αρχικά η ομάδα της Ξάνθης θα ταξιδέψει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Φάληρο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ μεσοβδόμαδα θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ο Ιανουάριος ολοκληρώνεται με ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης που θα υποδεχθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου την ΑΕΚ στα Πηγάδια.

Αναμφίβολα ο Ιανουάριος αναμένεται “καυτός” για την ομάδα της Ξάνθης και ιδιαίτερα καθοριστικός μια και θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ τους στόχους τις ομάδας της Θράκης, που αν καταφέρει να βγάλει αυτόν τον πολύ δύσκολο μήνα με τα συνεχόμενα παιχνίδια και να είναι τόσο εντός Κυπέλλου όσο φυσικά και εντός πεντάδας θα μπορεί να κάνει ακόμη με πιο γερές βάσεις όνειρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά τα ματς της Ξάνθης τον Ιανουάριο έχουν ως εξής:

Τρίτη 3 Ιανουαρίου:  Ηρακλης – Ξάνθη  17:15(εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική Super League)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου: Ξάνθη – Ολυμπιακός  19:30(εξ’ αναβολής 2η αγωνιστική Super League)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου: Ξάνθη – ΟΦΗ  15:00(Κύπελλο Ελλάδας πρώτο ματς για την φάση των “16” )

Κυριακή 15 Ιανουαρίου: Ξάνθη – ΠΑΣ 17:15(εξ’ αναβολής 11η αγωνιστική Super League)

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου: Ξάνθη – Ηρακλής   17:15(16η αγωνιστική  Super League)

Σάββατο 21 Ιανουαρίου: Ολυμπιακός – Ξάνθη  19:30(17η αγωνιστική  Super League)

24-26 Ιανουαρίου  ΟΦΗ – Ξάνθη  (Κύπελλο Ελλάδας επαναληπτικός για την φάση των “16”)

Σάββατο 28 Ιανουαρίου: Ξάνθη – ΑΕΚ  19:30  (18η αγωνιστική  Super League)

Share it