Search

Με ευχές για…Champions League πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Γιουνές απο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης

Το πρωινό της Πέμπτης και πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του MVP της 15ης αγωνιστικής, του Χαμζά Γιουνές που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της προτίμησης των φιλάθλων. Ο 30χρονος Τυνήσιος επιθετικός με ένα από τα πιο γρήγορα χατ τρικ στην ιστορία της Super League μετέτρεψε το 0-1 σε 0-4 στην Βέροια και η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε το σερί των επιτυχιών της.

Το αναμνηστικό τρόπαιο απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης  Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Γιουνές για το επίτευγμα αυτό αλλά και στην ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η σύντομη ομιλία του έκλεισε με την ευχή η Ξάνθη στο τέλος της χρονιάς να κερδίσει την έξοδό της στο Champions League.

Στην συνέχεια ο Χαμζά Γιουνές δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων δήλωσε πως αφιερώνει το βραβείο αυτό στους συμπαίκτες, το προσωπικό της ομάδας αλλά και στην οικογένειά του, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος για το επίτευγμά του αυτό καθώς έγινε ο 10ος παίκτης της ξανθιώτικης ομάδας που σκοράρει χατ τρικ στην Super League αλλά ο πρώτος που φτάνει σε χατ τρικ μέσα σε 9 λεπτά.

Τέλος για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με τον Ηρακλή, ο Γιουνές τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο της νίκης και πως οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν σ’ αυτόν.

Share it