Search

“Ζεστά” για την απόκτηση του Ραφαήλ Μελισσόπουλου μπήκε ο Αγροτικός Αστέρας!

Δεδομένη θεωρούν στην Θεσσαλονίκη την συνεργασία της Ξάνθης με τον Αγροτικό Αστέρα, με τους Θρακιώτες μάλιστα να παραχωρούν δανεικό στην ομάδα του Ευόσμου ένα απο τα “next big thing” τις Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο, που ανήκει στην Ξάνθη. Είναι γεννημένος στις 19/02/1997 και είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Διογένη Μελισσόπουλου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα 8 του χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης. Το 2007 τον απέκτησε η Skoda Ξάνθη, που έβλεπε στο πρόσωπο του 10χρονου ένα σπουδαίο ταλέντο. Μάλιστα, είναι διεθνής με τις εθνικές εφήβων και Νέων. Ο Μελισσόπουλος να θυμίσουμε ήταν ο αρχηγός της Κ17 της Ξάνθης που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ όντας πλέον επαγγελματίας συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κ20 του συλλόγου.

Άλλωστε, ο Νίκος Νεντίδης τον γνωρίζει από τη θητεία του στην ακριτική ομάδα. Δεν έχει παίξει καθόλου με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο επαγγελματικό με την Ξάνθη. Όπως αναφέρει το metrosport στον Αστέρα ποντάρουν πάντως στην ταχύτητα του. Οι συζητήσεις έγιναν μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων.

Πάντως παρά την βεβαιότητα που βγάζουν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ούτε απο πλευράς Ξάνθης αλλά ούτε και απο το τεχνικό τιμ του Αγροτικού επιβεβαιώνεται συμφωνία. Στον Αγροτικό θέλουν τον νεαρό Ξανθιώτη χαφ ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Share it