Search

Ξεκίνησε προετοιμασία για Ξάνθη ο Ηρακλής με το μυαλό στην…κομβική 28η Δεκεμβρίου!

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα η μικρή περίοδος ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Η πενθήμερη άδεια που δόθηκε από τον Σάββα Παντελίδη λόγω Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε και άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις. Στην δύσκολη καθημερινότητα των κυανόλευκων που εισέρχονται σε μία καθοριστική σειρά αναμετρήσεων.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το metrosport.gr αυτό που προέχει βεβαίως, μιας και απομένει μία εβδομάδα ακόμη για το παιχνίδι με την Ξάνθη, είναι η… αυριανή ημέρα. Η 28η Δεκεμβρίου κατά την οποία ο Νίκος Καγιούλης υποσχέθηκε πληρωμές. Δόσεις συμβολαίων και μισθούς. Δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί ότι οι κυανόλευκοι θα είναι με το σώμα στη Μίκρα και το μυαλό στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Είναι το «κλειδί» για να επανέλθει η ηρεμία αλλά παράλληλα και να αποτραπεί ο κίνδυνος για νέες αποχωρήσεις παικτών μέσω προσφυγών.

Σε μία τέτοια περίπτωση και έχοντας ήδη προηγηθούν άλλες τέσσερις, αυτές των Περνίς, Σαραμαντά, Ζιαμπάρη και Κυριακίδη, θα μιλάμε πλέον για κατάρρευση της ομάδας και πλήρης αποδόμηση του έμψυχου δυναμικού.

Την ίδια αγωνία βεβαίως έχει και ο φύσει αισιόδοξος Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής της οάδας περιμένει και αυτός να ακούσει αύριο ευχάριστα νέα, ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά του με στόχο να οδηγήσει τον Ηρακλή στην επίτευξη του στόχου.

Share it