Search

Μένει ελεύθερος απο την Παντούρι ο Σανμαρτεάν που θέλει να ξαναδουλέψει με τον Λουτσέσκου!

Ενας από τους ποιοτικότερους ξένους μέσους, που έχουν αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι χωρίς αμφιβολία, ο Λουτσιάν Σανμαρτέαν. Στα 36 του πλέον, ο έμπειρος άσος ανήκει στην Παντούρι, όμως άμεσα θα μείνει ελεύθερος καθώς μιλώντας στην ρουμανική εφημερίδα «Prosport», αποκάλυψε: «Δεν έχω πάρει τα συμφωνηθέντα χρήματα και θα καταθέσω προσφυγή για να μείνω ελεύθερος. Έτσι είναι το πρωτάθλημα στην Ρουμανία».

«Προς το παρόν απολαμβάνω τις διακοπές με την οικογένεια μου. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνω στην Παντούρι. Ομως δεν βιάζομαι. Θα βρω την κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Θα ήθελα να συνεργασθώ με τον Λουτσέσκου. Είναι ένας προπονητής που σέβομαι κι εκτιμώ πολύ. Θα ήταν ωραία να ξαναπαίξω στην Ελλάδα. Είμαι πρόθυμος να συζητήσω με ομάδες, τόσο στην Ρουμανία, όσο και στο εξωτερικό», δήλωσε ο Σανμαρτεάν ερωτηθείς από τον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να αγωνισθεί στην ομάδα της Ξάνθης, που προπονεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ενώ με νέες του δηλώσεις του gazzetta.gr επανέλαβε την επιθυμία του να εργαστεί ξανά με τον προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει δεχτεί πρόταση απο   την ομάδα της Ξάνθης:

«Θα ήθελα πολύ να ξαναπαίξω στην Ελλάδα. Ασφαλώς και είμαι ανοικτός σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν βιάζομαι να πάρω την απόφαση μου, όμως η Ξάνθη είναι ένας σύλλογος που θα με ενδιέφερε να συνεχίσω την καριέρα μου. Πρέπει να σας πως όμως πως δεν γνωρίζω κάτι για αυτό. Με ρωτάει πολύς κόσμος, αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο».

Ο Σανμαρτεάν μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Είναι ένας τοπ προπονητής. Από τους καλύτερους που θα μπορούσα να συνεργαστώ. Τον σέβομαι πολύ και θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του. Τα αποτελέσματα που έχει φέρει μιλούν για εκείνον. Είναι σπουδαίος προπονητής ο Λουτσέσκου και δεν θα μπορούσα να μείνω απαθής σε περίπτωση που μου ζητήσει να βοηθήσω. Τον σέβομαι πολύ και γνωρίζω πόσο σκληρά δουλεύει στην Ξάνθη».

Ο πρώην παίκτης της Στεάουα επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως η απόφαση του να αποχωρήσει από την Παντούρι είναι ειλημμένη.

«Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ρουμανίας. Έχω αποφασίσει να φύγω από την Παντούρι. Όπως προείπα είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις και η προοπτική να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν με αφήνει ασυγκίνητο. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο». 

Share it