Search

Πέταξε για Λουξεμβούργο η Εθνική ομάδα με τον Βαγγέλη Αραμπατζή

Πέταξε μέσω Βρυξελλών με προορισμό το Λουξεμβούργο η Εθνική ομάδα Χάντμπολ όπου και θα αντιμετωπίσει το Εθνικό συγκρότημα της χώρας στην πόλη Ντουντελάντζ την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου (20:00) και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (11:30). Στην αποστολή βρίσκεται και ο Εβρίτης δεξιός εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Αραμπατζής.

Στην αποστολή θα μετέχουν –ως αρχηγός- ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Γραμματικός, ο συνεργάτης του Γιώργος Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι αθλητές: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ), Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Λοίζος, Αραμπατζής, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Νικολαϊδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσεμπεργκ- Γερμανία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία).

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα αρχίσει στις 3 Ιανουαρίου 2017 και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιανουαρίου, ημέρα αναχώρησης της Εθνικής για τα Νησιά Φερόε. Η «γαλανόλευκη» στο διάστημα αυτό θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα απέναντι στην Τουρκία, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός επεσήμανε: «Θα παίξουμε δύο δυνατά φιλικά με το Λουξεμβούργο. Θέλουμε να σχηματοποιήσουμε την πιο ισχυρή ομάδα ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων. Θα έχουμε δύο προσθήκες στις 3 Ιανουαρίου, του Γιάννη Μπασμαλή και του Βύρωνα Παπαδόπουλου. Υπάρχουν θέματα τραυματισμών, αλλά ελπίζω ότι θα ξεπεραστούν». Για τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας είπε: «Αυτό το χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία κάνει ότι μπορεί ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στα Νησιά Φερόε. Δεν έχω παράπονο, αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να έχεις Εθνική ομάδα πρέπει να κάνεις το αυτονόητο και το αυτονόητο στον αθλητισμό είναι αυτό που κάνουμε τώρα».

Ο πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος τόνισε: «Είναι μια καινούργια αρχή και θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά για τα κρίσιμα ματς που έχουμε με Νησιά Φερόε και Κύπρο. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε τέσσερα φιλικά με Λουξεμβούργο και Τουρκία για να αποκτήσει η ομάδα ρυθμό και συνέπεια. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε νέα πρόσωπα, αλλά και όρεξη. Το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε σκληρά και όλα θα πάνε καλά».

Ο αριστερός ίντερ Παναγιώτης Νικολαΐδης υπογράμμισε: «Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Θα κάνουμε δυνατές προπονήσεις και τέσσερα ισχυρά φιλικά και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση»

Share it