Search

Σε γιορτινό κλίμα και παρουσία του…Αϊ Βασίλη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης

Με την καθιερωμένη πλέον παρουσία του… Άγιου Βασίλη πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης οπού πέρα απο τις οικογένειες των διαιτητών και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης,

Μάλιστα ο κ. Γαβριηλίδης στην σύντομη ομιλία του αφού ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλα τα μέλη της διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και αυτές που θα υπάρξουν(μετά τις εκλογές τις ΕΠΟ) ενώ ζήτησε απο όλους να “κλείσουν τα αυτιά τους και να μην επηρεάζονται απο αυτά που ακούν”. Τον ρόλο του συντονιστή είχε ο Νίκος Μανάκας, ενώ μετά τους χαιρετισμούς το παρών έδωσε ο…Αϊ Βασίλης που έκλεψε την παράσταση μπαίνοντας απο το παράθυρο!

Ο βετεράνος διαιτητής Κυριάκος Ιωαννίδης που είχε τον ρόλο του Άγιου Βασίλη μοίρασε αγκαλιές στα μικρά παιδιά των παρευρισκομένων, ενώ εν συνεχεία μοίρασε τα δώρα  που ήταν δωροεπιταγές των 30 ευρώ στα παιδάκια των διαιτητών που είπαν τα κάλαντα αλλά και ποιηματάκια. Η λιτή και όμορφη γιορτή των διαιτητών ολοκληρώθηκε με ευχές και χαρούμενα πρόσωπα, με άπαντες να ευελπιστούν το 2017 να φέρει υγεία και πολλές επιτυχίες για την Ένωση.

Photo Credit+ στοιχεία: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it