Search

Με ήττα στις καθυστερήσεις αποχαιρέτησε το 2016 η Κ20 της Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη!

Με δύο γκολ στο φινάλε και κακή εμφάνιση  ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή η ομάδα Νέων της Ξάνθης, που γνώρισε την ήττα με 2-0 απο τον Ηρακλή.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι αλλά και αρκετές φάσεις να ανοίξουν το σκορ με τον Μανώλη Δεμένικο να κράτα το μηδέν μέχρι το 90′, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων μετά απο παράβαση του Πεταλωτή, με τους γηπεδούχους να είναι εύστοχοι και να ανοίγουν το σκορ. Ενώ ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν απο αδράνεια της Ξανθιώτικης ομάδας να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης μετά απο 13 παιχνίδια μένει στους 13 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ η ομάδα του Ηρακλή πιάνει την ομάδα της Ξάνθης στους 13 βαθμούς επίσης με 13 παιχνίδια στα πόδια της. Στα αρνητικά για τους Ξανθιώτες η αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 10′ του άτυχου Ψεμματά, που έγινε αλλαγή περισσότερο για προληπτικούς λόγους για να μην επιβαρυνθεί καθώς ένιωσε ενοχλήσεις σε σημείο που ήτα τραυματίας

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Δεμένικος, Βαφειάδης, Πεταλωτής(90′ Χατζής), Χασάνογλου, Ψεμματάς(10′ λ.τρ. Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Καλογιάννης, Τσάπαρης, Κώστας, Καπτέλι(75′ Τζιβανόπουλος), Σαμπανίδης.

Share it