Search

Έβγαλαν αντίδραση όμως γκέλαραν οι Έφηβοι της Ξάνθης με την Κέρκυρα

Αν και ήταν ανώτεροι στο γήπεδο, και παρότι ανέτρεψαν την εις βάρος του κατάσταση μια και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ανάγκασε την ομάδα της Ξάνθης να μείνει στην ισοπαλία με την Κέρκυρα στο 2-2. Βασικός για τους φιλοξενούμενους με καλή παρουσία αγωνίστηκε ο Εβρίτης, Γκασίδης.

Η ομάδα της Ξάνθης βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Ζώχιου στο 15′,  όμως με τα τέρματα των Δουλγέρη και Θυμιάνη κατάφερε να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση και ενώ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς, με τους φιλοξενούμενους στο 87′ να κάνουν το 2-2, ξανά με τον ίδιο σκόρερ, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης παραμένει δεύτερη με 23 βαθμούς, χάνει όμως την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ αλλά και να πάρει διαφορά ασφαλείας απο τους διώκτες της. Η Κέρκυρα απο την άλλη παραμένει στην 8η θέση φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας με βοηθούς του Εμίν Κεχαγιά και Γιώργο Χρυσέλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος(90′ Τενεκές), Θυμιάνης, Θεοφυλάκης, Γράβας, Μελιόπουλος(60′ Σπυριδωνίδης), Ζουμπουλίδης , Ιωάννου(75′ Γκατζόγιας), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βαγγέλης Καρπατσέλης): Ρίζος, Σπ. Ζωχιός, Κουλούρης, Βασιλάκης, Γουλιαρμής, Ι. Βλάχος, Τσάνης, Ν. Ζωχιός, Ν. Βλάχος, Μπάρδος, Γκασίδης. Έπαιξαν και οι Μποτίνι, Στεργίου, Αγάθος, Γκόγκος.

Share it