Search

Μπράβο μάγκες! Διέθεσαν τους δύο τελευταίους μισθούς τους για τον Λεωνίδα Κουτσούκη Τοροσίδης, Μάνταλος, Σιώπης και οι υπόλοιποι διεθνείς!!!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τα έξοδα θεραπείας του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ο Λεωνίδας χρειάζεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, και γι’ αυτό τον σκοπό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές διέθεσαν χρήματα που αντιστοιχούν στους δύο τελευταίους μισθούς τους (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

Δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα του Λεωνίδα Κουτσούκη και την δράση των διεθνών ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής μας Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε: «Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν μπορούν να συνεισφέρουν απο το υστέρημα τους στον παρακάτω λογαριασμό που κοινοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Share it