Search

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά απο την κορυφή θα κάνει ο Ερμογένης Ξάνθης! Αποτελέσματα και βαθμολογία του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ

Με τον ιδανικότερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2016 η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης που κέρδισε με 3-0 σετ τον Αμυγδαλεώνα και θα κάνει γιορτές απο την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου παρότι δυσκολεύτηκαν σχετικά στο πρώτο σετ(25-20) ήταν εντυπωσιακοί στα υπόλοιπα δύο και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα, κερδίζοντας με 25-15 το δεύτερο και παίρνοντας τη νίκη με το καθαρό 3-0 σετ χάρις το 25-13 του τρίτου σετ.

Στην δεύτερη θέση πίσω απο τον Ερμογένη και σε απόσταση βολής βρίσκεται η Καβάλα που κέρδισε με άνεση την Άρτεμις στις Σέρρες με 3-0. Ενώ στην τρίτη θέση πολύ κοντά βρίσκεται και ο Έβρος Σουφλίου που κέρδισε με 3-0 την Ελπίδα στις Σέρρες.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως ο Έβρος Σουφλίου έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, αυτά με τους δύο πρωτοπόρους σε Καβάλα και Σουφλί με τον Ερμογένη. Θυμίζουμε πως αυτά τα παιχνίδια δεν είχαν γίνει λόγω της πορείας του Έβρου στο Κύπελλο Ανδρών, και θα γίνουν με τη νέα χρονιά οπού θα ολοκληρωθεί με αυτά τα δύο ματς αλλά και την 5η αγωνιστική ο πρώτος γύρος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ μετά απο 4 αγωνιστικές:

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ  3-0

ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ  0-3

ΕΛΠΙΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ερμογένης Ξάνθης     9(9-0 σετ)*

2. ΑΟ Καβάλα   8(9-2 σετ)*

3. Έβρος Σουφλίου   6(6-0 σετ)*

4. Αμυγδαλεώνας   4(5-9 σετ)

5. Άρτεμις Σερρών   3(3-9 σετ)

6. Ελπίς Σερρών     0(0-12)

* Ερμογένης και Καβάλα έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Έβρος Σουφλίου έχει δύο

Share it