Search

Photos: 40 κλικ απο την λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Άρη Πετεινού παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη

Με τον Ξανθώτη αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας όπως είναι λογικό να είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elisso η λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Άρη Πετεινού για τα μέλη της Ακαδημίας του συλλόγου αλλά φυσικά και αυτά της αντρικής ομάδας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Παραστατίδης που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, που γέμισαν την αίθουσα δίνοντας βροντερό παρών, κάλεσε στο βήμα για χαιρετισμό τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων αλλά και φυσικά τον εκλεκτό καλεσμένο της εκδήλωσης τον Βασίλη Τοροσίδη.

Αμέσως μετά τον σύντομο χαιρετισμό τόσο του Μητροπολίτη που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του στην εκδήλωση και κυρίως λόγω της παρουσίας του Τοροσίδη ενός Ξανθιώτη που παρότι βρίσκεται στο εξωτερικό δεν σταματά να προσφέρει στο καλό του τόπου του. Απο την πλευρά του ο δημιουργός της Ακαδημίας “Ευστάθιος Τοροσίδης” και σημαντικό κομμάτι του συλλόγου του Άρη, Βασίλης Τοροσίδης τόνισε πόσο χαρούμενος νιώθει για το γεγονός πως η “οικογένεια” του Άρη Πετεινού μεγαλώνει συνεχώς ενώ παράλληλα ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και ευτυχία.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για τις αρχές του συλλόγου, ενώ προχώρησε σε έναν μίνι απολογισμό της Ακαδημίας αλλά και για τα μεγαλόπνοα σχέδια που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας η διοίκηση σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Σάκη Δελλή αλλά και τους προπονητές της Ακαδημίας. Μάλιστα κάλεσε στο βήμα ένα απο τα παιδιά που είναι απο την πρώτη μέρα στην Ακαδημία τον Μιχάλη Ταβουλτσίδη μαζί με τον πατέρα του Κώστα να μιλήσουν για την εμπειρία τους στην Ακαδημία του Πετεινού.

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στα πέντε μέλη της αντρικής ομάδας που προέρχονται απο τις Ακαδημίες(Χατζηκυριάκο, Τονικίδη, Θαμνίδη, Χασούρη και Παπαθεοδώρου) καλώντας μάλιστα στο βήμα τον Κυριάκο Χατζηκυριάκο να μιλήσει για την εμπειρία του.

“Τυχεροί” της βραδιάς ήταν οι δύο προπονητές της Ακαδημίας αλλά και ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, και μάλιστα εκ των αρχηγών, Βαγγέλης Κασάπογλου και Λάμπρος Παναγιώτου που μίλησαν για την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία ενώ υποσχέθηκαν καλύτερα αποτελέσματα το 2017 για την αντρική ομάδα. Αμέσως μετά ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Βασίλης Τοροσίδης χάρισε απο μια φανέλα της Εθνικής ομάδας με το νούμερο του στους δύο προπονητές-ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πετεινού.

Ακολούθως η διοίκηση της ομάδας του Πετεινού τίμησε τρεις προσωπικότητες απο το παρελθόν του συλλόγου για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα του Πετεινού. Η πρώτη βράβευση είχε να κάνει με τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του Πετεινού κ. Γεωργακόπουλο που παρέλαβε την πλακέτα του απο τον παλιό πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Παραστατίδη, εν συνεχεία τιμήθηκε για την προσφορά του ο παλιός ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του συλλόγου κ. Ελευθεριάδης που παρέλαβε την πλακέτα του απο τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Σάκη Δέλλη. Ενώ τέλος τιμήθηκε ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι του παρελθόντος του Πετεινού ο κ. Τουρουνίδη που έλαβε την πλακέτα του απο τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Χρήστο Κατσαρό.

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση αποτέλεσε η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης που τραγούδησε τα κάλαντα, και μάλιστα και στα ποντιακά. Το παρών στην εκδήλωση πέρα απο γονείς και παιδιά της Ακαδημίας, έδωσε σύσσωμο το αντρικό τμήμα του Άρη Πετεινού, οι Κώστας και Δημήτρης Τερζανίδης όπως και ο Κυριάκος Κωφφίδης της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Ξάνθης οι κύριοι Ζουρνατζίδης, Κουτσουρλής, Κατσαρός και Δαλακούρας, Αλλά και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Βέργος Χαλβατζής.

Παράλληλα με την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το τυχερό μέλος της Ακαδημίας που μαζί με την οικογένεια του θα βρεθούν στην Μπολόνια για ένα τριήμερο και θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν παιχνίδι της Ιταλικής ομάδας οπού αγωνίζεται ο Ξανθιώτης αμυντικός.

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης ο “Τόρο” περικυκλώθηκε απο μικρούς και μεγάλους φίλους που ήθελαν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν με τον κορυφαίο εν ενεργεία Θρακιώτη ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα απο τον φακό του Sportsaddict.gr…

Share it