Search

Φινάλε στο 2016 με διπλό στον Πετεινό για την Ασπίδα, την Τετάρτη αποχαιρετά το 2016 ο Άρης Πετεινού!

Με σχετική ευκολία πήρε τους τρεις πόντους της νίκης η Ασπίδα Ξάνθης στην αναμέτρηση με τον Άρη στον Πετεινό, αποχαιρετώντας έτσι το 2016 με νίκη, πολύ κακός ο Πετεινός που την Τετάρτη αντιμετωπίζει στις 15:30 τον Άρη Αβάτου στον Πετεινό στο παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 93′.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου και χωρίς ουσιαστική ευκαιρία στο ματς, πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή το σουτ του Χρήστου Καρύδη που πέρασε δίπλα απο το δοκάρι των φιλοξενούμενων για να έρθει η διπλή απάντηση απο πλευράς της Ασπίδας απο εκτελέσεις κόρνερ του Ευθυμιάδη και σουτ στο πρώτο και κεφαλιά το δεύτερο ευκαιρίες για τον Μπάμπη Κυριαζίδη. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής του Γαβρίλου Ευθυμιάδη με την μπάλα να πηγαίνει στην γωνιά του Ζαρζακόπουλου, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πετεινού είδε τον πρώην κίπερ της να σταματά εντυπωσιακά το σουτ του Καρύδη, και απο εκεί και πέρα η Ασπίδα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα, έκανε δύο τα τέρματα της με σουτ εκτός περιοχής ξανά του Γαβρίλου Ευθυμιάδη στο 58, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να ξεγελά τον Ζαρζακόπουλου. Ενώ και μετά το 0-2 οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με τον Ζαρζακόπουλο να κάνει καίριες επεμβάσεις και να κρατά το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ παρά το μακρινό σουτ στο φινάλε του Μπουρλόγλου.

Πισωγύρισμα αυτή η εμφάνιση στην πολύ καλή εικόνα που έβγαζε το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Πετεινού, που ελπίζει και με την ενίσχυση που θα γίνει τον Ιανουάριο να παρουσιάστε πιο δυνατή το 2017 και να μπορέσει αρχικά να φτάσει στην πρώτη της νίκη και εν συνεχεία να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πολύ καλή εικόνα για την Ασπίδα που απο παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να βελτιώνεται με τους ιθύνοντες της να ευελπιστούν η καλή εικόνα της ομάδας να συνεχιστεί και ενόψει ημιτελικών Κυπέλλου αλλά και για την μάχη των πλέι οφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Χουσείν Κούλα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απο το Κανάλι 6  την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 21:15 και την Τετάρτη στις 15:15.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Χιώτης, Δημητριάδης, Παρμακλής, Κασάπογλου, Μουχτάρης, Νεανίδης(62′ Διαμαντής), Παναγιώτου(46′ Χατζηκυριάκος), Τονικίδης(46′ Δαηλίδης), Μπουρλόγλου, Καρύδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Αναστασιάδης, Σάββογλου Ραφ., Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης, Νικολούδης, Κοντομιχάλης, Κυριαζίδης(80′ Παπαθωμάς), Στεπανιάν, Ευθυμιάδης(70′ Μουξιός), Δογανίδης, Κατσής(75′ Κιαχίδης Μιχ.)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it