Search

Επιβλητικό πέρασμα απο την Καβάλα και πρόκριση στην επόμενη φάση για τις Νέανιδες της Ασπίδας!

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και με την Μαρία Μαμαλίγκατζη να κάνει εντυπωσιακά πράγματα η Ασπίδα Ξάνθης πέρασε με άνεση απο την Καβάλα κερδίζοντας με 67-43 την τοπική Ένωση και κλείδωσε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων.

Οι περσινές πρωταθλήτριες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις Νεάνιδες επέβαλαν απο την αρχή τον ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα στην γηπεδούχο ομάδα να πιστέψει πως μπορεί να ανατρέψει το προβάδισμα της ομάδας Νεδήμ Καρά Αχμέτ. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Ξάνθης ήταν αυτή που κέρδισε τις πρώτες περιόδους ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ομάδα της Ξάνθης να έχει μεγάλο προβάδισμα έφερε χαλαρότητα όμως και  σε αυτή την περίοδο η ομάδα της Καβάλας το μόνο που κατάφερε ήταν να λήξει με επι μέρους σκορ 10-10, και να διαμορφωθεί το τελικό 43-67.

Πέρα απο την Μαμαλίγκατζη καλή παρουσία είχαν και οι Κουτρουβέλη, Μεχμέτ Ουστά και Αραμπατζή χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιπες. Πλέον η ομάδα της Ξάνθης έχει μπροστά της τα εντός έδρας παιχνίδια με την Ακαδημία Ρούκις και το πιο σημαντικό ματς για την μάχη της πρωτιάς με τους Πάνθηρες Καβάλας που επίσης εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 16 -25 , 28- 40 , 33 – 57 , 43 – 67

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Καρά Αχμέτ ): Μεχμετ Ουστά 9(1) , Παυλάκη 2 , Κουτρουβέλη 12 , Ιμπραχημογλου , Χατζηχαλήλ 5 , Αραμαπτζή Ευαγ. 8 , Μαμαλίγκατζη 29(3) , Μπονόβα , Μωυσένκου , Αραμπατζή Ζωή 2 , Μαγγοπούλου , Ευθυμίου .

Share it