Search

Ακόμη πιο κόντα στα τελικά οι Παίδες της Ασπίδας που κέρδισαν τον Λεύκιππο στο τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης

Την 8η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσαν οι Παίδες της Ασπίδας Ξάνθης που επικράτησαν με 81-50 του Λεύκιππου στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” και  πλέον βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση.

Οι παίκτες του Χρήστου Βαχαρίδη αν και δυσκολεύτηκαν στην πρώτη περίοδο, απο τον σαφέστατα βελτιωμένο σε σχέση με τον πρώτο γύρο Λεύκιππο, κατάφεραν στην συνέχεια να χτίσουν σημαντική διαφορά την οποία και διαφύλαξαν μέχρι το φινάλε. Ξεκινώντας έτσι με το δεξί της υποχρεώσεις τους για τον Β’ γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι με τον Λεύκιππο που ήταν και το αποχαιρετιστήριο των δύο ομάδων για το 2016.

Κάθε αγωνιστική και καλύτεροι οι Παίδες του Λεύκιππου που δείχνουν πως όσο πιο πολύ δένονται τόσο πιο ανταγωνιστικοί γίνονται. Απο την άλλη πλευρά και φέτος οι Παίδες της Ασπίδας δείχνουν ικανοί για σπουδαία πράγματα. Κορυφαίοι για τους τυπικά γηπεδούχους τα αδέρφια Ρούμογλου, ενώ απο τους νικητές εντυπωσιακός ήταν ο Παπαδόπουλος και πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Σμυρλόγλου, Δελιαννίδης, Αρβανιτάκης, Παυλάκης και Χαραλαμπίδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-19, 28-37(ημίχρονο), 45-58, 50-81(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Πεχλιβανίδης): Μωϋσίδης, Ελευθεριάδης 3(1), Πεχλιβανίδης 5(1), Μπλιούμης, Ρούμογλου Α.  14(3), Πετροδημόπουλος, Πλέσιας, Καρανικόλας  8(2), Τσιρχόγλου  2, Χατζηασημιάδης, Παπαδόπουλος   5, Ρούμογλου Κ.  13(1)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Βαχαρίδης – Αντ. Κασαρτζίδης): Σμυρλόγλου  12, Χαραλαμπίδης 7, Θεοδωρίδης, Δελιαννίδης  10(1), Καρανικολίδης   6(1), Αρβανιτάκης  10, Παυλάκης  8, Αρκουτζίδης   5, Παπαδόπουλος   22(2), Παπαϊωάννου  2, Ριζάογλου, Γάτος

Share it