Search

Όμορφες εικόνες στο 3ο Φεστιβάλ Κολύμβησης του ΟΦΘΑ!

Διαβάστε τι συνέβη στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 18/12 στο δελτίο Τύπου του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης που ακολουθεί:

Πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης το 3ο Φεστιβάλ Κολύμβησης Ακαδημιών που διοργάνωσε η οικογένεια του ΟΦΘΑ.

Για όσους συμμετείχαν στα δύο προηγούμενα, ήταν εμφανές ότι το φεστιβάλ χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο και πιο εντυπωσιακό, τόσο από τη συμμετοχή των μικρών αθλητών όσο και από τη άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Φέτος συμμετείχαν πάνω από 300 μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν και κυρίως διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους. Φωτογραφήθηκαν με τους Παραολυμπιονίκες αθλητές του ΟΘΦΑ Μιχαλεντζάκη Δημοσθένη και Καρυπίδη Δημήτριο και τον Άγιο Βασίλη. Το μετάλλιο, μαζί με το αυτόγραφο των Παραολυμπιονικών και το βραχιολάκι του ΟΦΘΑ θα είναι η ανάμνησή τους από τη συμμετοχή σε αυτό το φεστιβάλ.

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους του εθελοντές που συμμετείχαν στη διοργάνωση του φεστιβάλ. Το γιατρό των αγώνων κ. Μαυρανεζούλη Μιχάλη, τους Παραολυμπιονίκες Μιχαλεντζάκη Δημοσθένη και Καρυπίδη Δημήτριο, τους γονείς και φυσικά τους μικρούς αθλητές της προαγωνιστικής και τους αθλητές της αγωνιστικής που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί οργανωτικά το καλύτερο.

Να ευχαριστήσουμε την Σταυρούλα Παπαδάκου τον Αργύρη Τυλιγάδα και την Ευστρατία Στεργίου προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας για την άψογη παρουσία του τμήματος των ακαδημιών αλλά και τον Τάσο Καλλιτσάρη προπονητή του Προαγωνιστκού τμήματος και τον Γιώργο Τυλιγαδά του Αγωνιστικού τμήματος που με την εμπειρία αλλά και την συμμετοχή τους μας βοηθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι .

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Α.Σ Αμεα Κότινο Αλεξ/πολης , Εθνικό Αλεξ/πολης, Ο.Θ.Α. Καβάλας , Ν .Ε. Ροδόπης, Ν.Ο. Αλεξ/πολης και Πρωτέα Ορεστιάδος και υποσχόμαστε ότι το 4ο Φεστιβάλ θα είναι ακόμη καλύτερο με μεγαλύτερες εκπλήξεις…

Φωτογραφίες των παιδιών από το Φεστιβάλ θα σταλούν σε CD τις επόμενες ημέρες στους συλλόγους .

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους υγεία και καλή Χρονιά .

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Θ. Αλεξ/πολης

Share it