Search

Σκόραρε ξανά ο Κενάν Μπαργκάν που έφτασε τα τέσσερα τέρματα με την φανέλα του Άρη!

Με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Κενάν Μπαργκάν να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα του με την φανέλα του Άρη, και τρίτο για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Άρη με ακόμη δύο τέρματα του Μπράνα Ίλιτς ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Football League κερδίζοντας με 3-2 τα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 48΄ όταν ο Κουσκουνάς νίκησε τον Διούδη κάνοντας το 0-1 για να απαντήσει ο Άρης στο 52΄ με την άπιαστη κεφαλιά του Μπαργκάν μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάτου ισοφαρίζοντας σε 1-1.  Οι “κίτρινοι” όμως δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν την ανατροπή. Αυτή μπορεί να μην ήρθε στο 61΄ καθώς ο Σιδεράκης απομάκρυνε τη μπάλα μετά τη νέα κεφαλιά του Μπαργκάν, και αφού στο 63΄ ο Διούδης απομάκρυνε σωτήρια το απίστευτο λάθος του Ραούλ Μπράβο στο 64΄ έγινε το 2-1 μετά από το πλασέ του Ίλιτς με το οποίο κέρδισε τον Σιδεράκη.

Τα Τρίκαλα όμως δεν τα παράτησαν και ανέβασαν την πίεση τους καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 71΄ με την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη. Στο 82΄ όμως ο Ίλιτς σκόραρε για δεύτερη φορά δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στον Άρη με 3-2 επί των Τρικάλων και συνάμα τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Πέρα απο τον Μπαργκάν βασικός στο ματς αγωνίστηκε και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά για την ομάδα των Τρικάλων.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80΄ Νέτο), Ανάκογλου (46΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73΄ Τζεμπούρ).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος (68΄ Τζάκσον), Πίντο, Βέρτζος, Ριμπέιρο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (78΄ Μίνγκας), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (86΄ Δουκάκης).

 

 

Share it