Search

Παρουσία του Ξανθιώτη αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας Βασίλη Τοροσίδη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Άρη Πετεινού!

Παρουσία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας και μέλος γέννημα θρέμμα του συλλόγου του Πετεινού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Άρη Πετεινού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Elisso, και άπαντες στον σύλλογο του Πετεινού την περιμένουν πως και πως. Κατά την διάρκεια της όμορφης γιορτής που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας του Πετεινού θα αποδοθούν τιμητικές πλακέτες απο το σύλλογο και θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου, τόσο της αντρικής ομάδας όσο και των Ακαδημιών απο τον Άγιο Βασίλη.

Καλλιτεχνική συμμετοχή θα υπάρχει και απο το Μουσικό Σχολείο της Ξάνθης, ενώ αναμφισβήτητα η παρουσία του Πετεινιώτη αμυντικού της Μπολόνια Βασίλη Τοροσίδη αποτελεί πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους της στρογγυλής θεάς. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του “Τορο” και η συμβολή του στην ομάδα του Πετεινού και  φυσικά στην Ακαδημία του συλλόγου που φέρει το όνομα του πατέρα του αρχηγού της Εθνικής μας, Ευστάθιου.

Share it