Search

Θρίαμβος Γραμμένου με εκλογή στην ΕΟΕ με μεγάλη πλειοψηφία!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, είναι ο νέος εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ, όπως προέκυψε στην ΓΣ της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας να λαμβάνει 147 θετικές ψήφους, ενώ υπήρξαν 6 άκυρες και 8 λευκά.

Επιπλέον, αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ θα είναι ο Τάκης Παπαχρήστος, ο οποίος πήρε 106 ψήφους από τις συνολικά 163, καθώς υπήρξαν 28 λευκά και 29 άκυρα. Να σημειώσουμε πως έντονη ήταν η στήριξη που έλαβε τόσο απο πλευράς Ξάνθης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, εξελέγη σήμερα, Δευτέρα 19-12-2016, τακτικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ολυμπιακό κύκλο 2017-2020. Αναπληρωματικός εκπρόσωπος εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ψήφισαν 163 εκπρόσωποι από τις Ενώσεις-Μέλη της Ομοσπονδίας. Ο κ. Γραμμένος έλαβε 147 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 8 λευκά και 8 άκυρα ψηφοδέλτια. Ο κ. Παπαχρήστος έλαβε 106 ψήφους ενώ βρέθηκαν 28 λευκά και 29 άκυρα ψηφοδέλτια.

Η διαδικασία διεξήχθη παρουσία του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και του διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς”.

Share it