Search

Πρώτο ματς με Βασιλακάκη στο πρωτάθλημα και νίκη για τον Πανθρακικό κόντρα στην Ελευσίνα

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε στο ΔΑΚ Κομοτηνής του Πανελευσινιακού με 1-0, για την 6η αγωνιστική της Football League.

Με τον Πανθρακικό να υποδέχεται τον ουραγό -και χωρίς βαθμό- Πανελευσινιακό, και οι δύο ομάδες χρειάζονταν τους βαθμούς της νίκης. Τελικά ο Πανθρακικός ήταν πιο ουσιαστικός στο γήπεδο, “άνοιξε” το σκορ με τον Ζυγκερίδη στο 61′ και είχε μεγάλες ευκαιρίες, όπως το τετ-α-τετ του Κουσίδη στο 72′, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν με την Κεφαλιά του Δημόπουλου στο 51′, την οποία έσωσε ο Πετρούσης πάνω στη γραμμή. Ο Πανευλευσινιακός αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, ύστερα από την αποβολή του Σταματάκη στο 78′.

Με αυτό τον τρόπο ο Πανθρακικός, στο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη για το πρωτάθλημα, πέτυχε τη δεύτερη συνεχή εντός έδρας νίκη του και τον 8ο βαθμό σε 6 αγώνες.

Πανθρακικός (Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πολίμος, Ηλιάδης (86′ Ρουσσάκης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (66′ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης, Ζυγκερίδης (90′ Ψάλτης)

Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Γκόμες, Γραίκος (46′ Σταματάκης), Καμπούρης, Κορομηλάς, Τσίγκρος, Κασνέτση, Σιλιγκαρίδης, Ταμπάκης, Ζέλιος, Δημόπουλος (55′ Μπρέμπος), Κωνσταντινίδης

Share it