Search

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη στην Δράμα για τον Ερμογένη Ξάνθης!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τα κορίτσια του Ερμογένη αποχαιρέτησαν το 2016 με επιβλητικό πέρασμα απο την Δράμα, επικρατώντας με 3-0 σετ της Γαία Δράμας.

Οι παίκτριες του Παναγιώτη Τσότρα ήταν να μην κάνουν την αρχή, καθώς μετά την εντός έδρας νίκη με την Άρτεμις Σερρών και  με πολύ καλή ψυχολογία το νεανικό σύνολο του Ερμογένη πέρασε στο…ρελαντί απο την Δράμα μην επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι απο το παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το πρώτο σετ που το ματς ήταν ντέρμπι με τα κορίτσια του Ερμογένη να κερδίζουν με 24-26, η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή για τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας οπού “καθάρισαν” με άνεση το δεύτερο σετ με 14-25, και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους με 17-25 στο τρίτο σετ γράφοντας το τελικό 0-3.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τα κορίτσια του Ερμογένη Ξάνθης, και μάλιστα με το ίδιο σκορ, και πλέον ακολουθεί ξεκούραση και διακοπές λόγω των εορτών, με το επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας να είναι προγραμματισμένο για τις 14 Ιανουαρίου οπού θα υποδεχτούν στην Ξάνθη την δεύτερη ΓΣ Δράμας.

Για την ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης ο Παναγιώτης Τσότρας χρησιμοποίησε τις: Ελευθεριάδου, Ρεκάρη, Μακρή, Κοντοπούλου, Χαλιαμπάλια, Ιωάννου, Σαββάογλου, Γαβριηλίδου, Σαλιακούρα, Κασναφέρη, Κυριαζίδη

Share it