Search

Τρελαίνει κόσμο η Βύσσα! Νίκησε τη Νέα Γενεά και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Απόρθητο παρέμεινε το κλειστό «Σοφία Κανίδου» αφού ούτε και η πρωτοπόρος μέχρι και πριν την έναρξη του ματς Νέα Γενεά δεν κατάφερε να νικήσει τη Νέα Βύσσα, η οποία επικράτησε 3-1 με ανατροπή και πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στον 2ο Υποόμιλο του Β’ Ομίλου της Α2 βόλεϊ γυναικών!

Έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους φέτος ο ΑΟ Νέας Βύσσας που αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία  ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το 2016 στην 1η θέση του ομίλου και αήττητος στην έδρα του! Άλλωστε το γήπεδο του και ο κόσμος του είναι το μεγάλο του όπλο και όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία παίκτριες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι πανηγύρισαν μαζί αυτή την πολύ μεγάλη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα του Ασβεστοχωρίου ήταν αυτή που προηγήθηκε στα σετ επικρατώντας 25-22 στο 1ο, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Τα κορίτσια του Τάσου Βλασακίδη ισοφάρισαν αρχικά σε 1-1 με 25-20, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 25-18 και έκαναν το τελικό 3-1 με 25-17.

Με αυτό το τρίποντο η Βύσσα φτάνει τους 16 βαθμούς σε 7 ματς και βρίσκεται πια έναν βαθμό μπροστά από τη Νέα Γενεά και στην κορυφή του ομίλου.

ΑΟ Νέας Βύσσας: Μέλκα, Παπαδοπούλου, Μαντικίδου, Παπαστεφάνου, Λελεντζή, Μαλούκου, λ- Κωνσταντινίδου. Αλλαγές: Σταματοπούλου.

Share it