Search

Γλύτωσε τον Αστέρα απο την ήττα ο Μπέρτος που ισοφάρισε σε 1-1 τον Ηρακλή του Βοσνακίδη στο 89′!

Χάρη σε γκολ του Μανώλη Μπέρτου στο 89ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1)απ’ το Καυτανζόγλειο και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, του Εβρίτη αμυντικού Δημήτρη Βοσνακίδη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ηρακλής κρατούσε ως το 89ο λεπτό μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με το γκολ που είχε σημειώσει ο Παύλος Κυριακίδης στο 76΄, αλλά για ακόμη μία φορά φέτος δεν κατόρθωσε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Ο λόγος, μα φυσικά ο Ξανθιώτης αμυντικός των Αρκάδων, Μανώλης Μπέρτος που ισοφάρισε στο 89΄ για τους φιλοξενούμενους. Ο νεοεισελθών Στανισάβλιεβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Χουάντερσον δεν έκανε σωστή εκτίμηση της φάσης, με τον Μανώλη Μπέρτο να βάζει την κόντρα στην απομάκρυνση του Βοσνακίδη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 95ο λεπτό, ο Ντοναρούμα βγήκε με την μπάλα εκτός περιοχής, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να δίνει φάουλ. Ο Εμάνουελ Περόνε το εκτέλεσε, αλλά ο Ιταλός με μία τρομερή διπλή επέμβαση κράτησε όρθια την ομάδα του, χαρίζοντας της το βαθμό της ισοπαλίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κούρος (68′ Αγγελόπουλος), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (86′ Βοσνακίδης), Μοντέιρο (75′ Πασάς), Ρούσσος, Περόνε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς (83′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (70′ Δημούτσος), Μάσσα, Τσιλιανίδης (61′ Φαρίνια), Ιωαννίδης, Καλτσάς

Share it