Search

Υπέροχη βραδιά, με βραβεύσεις για την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ξάνθης του Regions και την Θαλασσιά απο τις Βασίλισσες(+photos)

Σε πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Το Κτήμα” ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, τις Βασίλισσες της Θράκης, που στα πλαίσια της γιορτής τους τίμησαν την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Region’s Cup ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που εκπροσώπησε την χώρα στο Σάν Μαρίνο, αλλά και την Κυπελλούχο Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Στην εκδήλωση πέρα φυσικά απο τις Βασίλισσες έδωσαν το παρών αρκετά μέλη της ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης που κατέκτησε το Region Cup υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού προπονητή Απόστολου Κουτρουλού, και έκανε υπερήφανη όλη την Ξάνθη με την πορεία της και την συμμετοχή της ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Σαν Μαρίνο. Αλλά και μέλη αρκετών ομάδων όπως φυσικά η τιμώμενη Αναγέννηση Θαλασσιάς όπως φυσικά και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Το βραβείο στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης στον αρχηγό και γκολκίπερ της ομάδας της Region τον Γιάννη Ρούφο, που απο το καλοκαίρι αποτελεί μέλος της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης.

Ενώ ακολούθησε η βράβευση στην περσινή κάτοχο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς. Την βράβευση στους Κυπελλούχους έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας με την τιμητική πλακέτα να παραλαμβάνει ο αρχηγός της Θαλασσσιάς Γιάννης Καζάκης.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Ενωσιακός προπονητής και Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος τις Βασίλισσας, Απόστολος Κουτρουλός. Ενώ ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά η τούρτα έκπληξη των κοριτσιών στην εκ των αρχηγών της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη που είχε τα γενέθλια της.

Share it