Search

Αποχαιρέτησε το 2016 με εύκολη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό η Ασπίδα Ξάνθης(+photos)

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, με κυρίαρχο όπλο την εμπειρία και την δεδομένη της ποιότητα η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης επικράτησε με 28-21 στο “παγωμένο” Φίλιππος Αμοιρίδης τον Πανσερραϊκό και έκανε το 4/4.

Οι παίκτες του Θόδωρου Βαφειάδη πήραν απο την αρχή τα ηνία του αγώνα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσαν στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να πάρουν το προβάδισμα, ενώ με πολύ καλό 15λεπτο στο δεύτερο μέρος “καθάρισε” το ματς. Οι Σερραίοι προσπάθησαν να μειώσουν όμως οι Ξανθιώτες είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και μόλις οι φιλοξενούμενοι μείωναν έβρισκαν τον  τρόπο με καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση να αυξάνουν ξανά την διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 28-21.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης έφτασε τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αποχαιρέτησε το 2016, μια όχι και τόσο καλή σαιζόν για τους Ξανθιώτες, με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Δεκάλεπτα: 3-2, 9-6, 12-7(ημίχρονο), 18-10, 22-15, 28-21(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές : Ουζούνης – Παρασκευούδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Ναθαναηλίδης  1, Καζαντζίδης  7, Μπέλλιας, Βασιλειάδης 2, Τσαντίδης 3, Ρούφος  3, Μπρατίδης  5, Σαλή Ογλού 2, Παπαστάμου  3, Καίκης Γ., Σιλέλογλου 2, Ευθυμίου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Αγγελίδης, Γλούφτσιος, Τσιφούτης, Φουντουκίδης  3, Μόσχογλου  4, Καμαράκης, Τσίτος Μ.  2, Στόγιος, Καζακίδης  1, Τσίτος Ξ. 3, Μανδέλας  2, Λογοθετίδης, Αλεξιάδης, Αρβανιτίδης  5, Γκόγκας  1

Share it