Search

Τα εισιτήρια του αγώνα του Πανθρακικού με τον Πανελευσινιακό

Δείτε τις σχετικές πληροφορίες στην ανακοίνωση του Πανθρακικού που ακολουθεί:

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό (18/12-15:00), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League 2016-17.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πρόκειται να λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή (16/12) από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα από τη 13:30, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα έχουν και τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2016-17/

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP:
20 ευρώ για ενηλίκους
5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Θύρα 1:
10 ευρώ για ενηλίκους
3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας:

http://www.panthrakikos.com/eisitiria/eisitiria-diarkeias-2016-17.html

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!

Share it