Search

Πρόκριση με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη, που άφησε εκτός τον Ηρακλή! Βγήκαν οι “16” του Κυπέλλου

Με τον Παναθηναϊκό παρότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο, τελευταίος με έναν βαθμό και έχανε με 2-0 στο ημίχρονο, να καταφέρνει επική ανατροπή και να κερδίζει με 4-3 τον Απόλλων και σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή στο Ηράκλειο με 2-1 να παίρνει αυτός την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνολικά απο την μεγάλη κατηγορία προκρίθηκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς, Λεβαδειακός και φυσικά η Ξανθη. Με τους Ηρακλή, Βέροια, Πανιώνιο, Λάρισα και Κέρκυρα να μένουν εκτός.

Ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον στον θεσμό αναμένεται να δώσουν οι πέντε ομάδες της Football League που πήραν την πρόκριση, με τους ΟΦΗ και Κισσαμικό μάλιστα να περνούν ώς πρώτοι τον όμιλο.  Πέρα απο τις δύο ομάδες της Κρήτης στους “16” του Κυπέλλου θα συνεχίσουν επίσης οι Άρης, Τρίκαλα και Λαμία.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως μόλις σε τρεις ομίλους πέρασαν αλώβητες οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, σε αυτόν της Ξάνθης οπού ΑΟΞ και ΠΑΣ πήραν την πρόκριση, σε αυτόν του Πανθρακικού που ο Ατρόμητος κέρδισε στην Κομοτηνή και ακολούθησε τον Παναιτωλικό στην επόμενη φάση, και τέλος στον 2ο όμιλο οπού Ολυμπιακός και Πλατανιάς πήραν την πρόκριση.

Αναλυτικά ποιοι πέρασαν απο κάθε όμιλο:

1ος όμιλος: ΠΑΟΚ, Τρίκαλα

2ος όμιλος: Ολυμπιακός, Πλατανιάς

3ος όμιλος: ΟΦΗ, Παναθηναϊκός

4ος όμιλος: ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη

5ος όμιλος: Αστέρας Τρίπολης, Άρης

6ος όμιλος: ΑΕΚ, Λαμία

7ος όμιλος: Ατρόμητος, Παναιτωλικός

8ος όμιλος: Κισσαμικός, Λεβαδειακός

Share it