Search

Με τέρμα του Ντίνα ο Πλατανιάς κέρδισε τα Χανιά και περιμένει…νίκη του Ολυμπιακού επί της Σπάρτης!

Ο Πλατανιάς έκανε το χρέος του κέρδισε με 2-1 τα Χανιά στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά ακόμα δεν μπορεί να πανηγυρίζει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού. Καθώς περιμένει τον Ολυμπιακό να μην χάσει απο την Σπάρτη ώστε να πάρει την πρόκριση στην φάση των “16”.

Στο ντέρμπι των Χανίων ο Πλατανιάς μπήκε μουδιασμένα στο ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4′ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και εν συνεχεία είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι τη λήξη της και δεν κινδύνεψε. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4′ όταν μετά από κόρνερ από τα αριστερά ο Ντιλαβέρ προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έφτασαν στην ισοφάριση 20 λεπτά αργότερα. Σε κάθετη μπαλιά προς τον Γιακουμάκη η άμυνα των Χανίων δεν μπόρεσε να διώξει και ο νεαρός επιθετικός μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Αθανασίου για την ισοφάριση. Ενώ στο 27′ ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός Θανάσης Ντίνας έκανε το 1-2, όταν σε μια γρήγορη εκτέλεση αράουτ από τα δεξιά ο Ηλιάδης έκανε τη σέντρα και ο Ντίνας από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς δεν άλλαξε κάτι στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα.

Α.Ο. Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Σταματής (57′ Ντούμος), Μάνιας (88′ Μαργαρίτης), Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος (65′ Λύρας).

Πλατανιάς: Κοκαλλάς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Πριντέτα, Γιορέντε, Ηλιάδης (71′ Τσουράκης), Ντίντακ, Μενδρινός, Ντίνας (81′ Βάντερσον), Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68′ Γκνιάτιτς).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Ολυμπιακός 6 (7-0)

2. Πλατανιάς 6 (3-4)

3. Σπάρτη 3 (4-1)

4. ΑΟ Χανιά 0 (1-10)

* Η αναμέτρηση Σπάρτη-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/12).

Share it